DTO helpt u om snel, eenvoudig en betrouwbaar een richtprijs voor kwalitatief schilderwerk voor binnen of buiten op te stellen. Onze calculator is geheel vrijblijvend te gebruiken. U kan de richtprijs gebruiken om te bepalen wat je wil/kan laten schilderen of om prijzen te vergelijken. Houd daarbij rekening dat wij schilderwerk van hoge kwaliteit leveren! DTO biedt een totaaloplossing voor duurzaam en transparant onderhoud.

Duurzaam

Er zitten minder oplosmiddelen in de materialen die wij gebruiken voor het schilderwerk. Bovendien werken wij met verf en primer van hoge kwaliteit. Hierdoor gaat het schilderwerk langer mee. Zodoende ontlasten we niet alleen uw portemonnee maar ook de natuur. Uiteraard wordt al het afval dat wij maken gescheiden afgevoerd.

Transparant

DTO communiceert heel transparant met u als klant. Als beide kanten goed met elkaar communiceren kunnen wij hoogwaardig schilderwerk leveren en kan u hier tevreden over zijn. U weet van tevoren precies wat wij gaan doen en wat het schilderwerk u gaat kosten. Alle zaken worden overlegd en indien nodig wordt u tijdig geïnformeerd.

Onderhoud

Het doel van duurzaam transparant onderhoud is om u op de langere termijn te ontzorgen en bovendien kosten te besparen. Dit kunnen wij bereiken door kwalitatief onderhoud te leveren, waardoor grote complicaties in de komende jaren u bespaard blijven. Daarbij hopen wij een duurzame transparante relatie op te bouwen met onze klanten.